VadeVi
Olave, Mariol, Dos Déus, Coca i Fitó i VinsVidart, mostren els seus vermuts a Palamós
  • CA
Palamós acull una mostra de vermuts amb alguns dels guanyadors dels Premis Vinari 2020
Palamós acull una mostra de vermuts amb alguns dels guanyadors dels Premis Vinari 2020

!--akiadsense-->

Palamós Gastronòmic aposta pels vermuts i és per això que tot seguint les normes de seguretat necessàries per evitar el contagi del coronavirus, dissabte dia 3 d’octubre hi ha programada una mostra dels guanyadors dels Premis Vinari 2020.

Es tracta de la 1a Fira dels Millors Vermuts Catalans que es farà al municipi i que comptarà amb la presència de Vermut Olave, Casa Mariol, Vermut Dos Déus, Xalar de Coca i Fitó i una selecció d’altres vermuts premiats com Miró que els aportarà la botiga VinsVidart. Tots ells es podran tastar de manera segura des de les 11h fins a les 21h, en una mostra que es es farà al pàrquing de la Planassa i s’acompanyarà d’actuacions musicals.

Però pels que vulguin saber més coses en general del vermut i en particular d’alguns dels millors de Catalunya s’han organitzat dos tallers que es faran a dos dels locals del municipi i que dirigirà Ester Bachs.

Així s’ha programat un tast de vermuts amb premi que es farà a les 11.30h del matí al bar La Barberia i un altre, en aquest cas de còctels amb vermut que es farà a les 19h a la mar Murera. Els dos tenen un preu de 10 € i les inscripcions les podeu fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa