VadeVi
OPINIÓ | Compra i beu vermuts catalans, mai ha estat tan important
  • CA
Els vermuts guanyadors dels Premis Vinaris 2020

!–akiadsense–>

Hi ha aromes i sabors que paren el temps. Són de naturalesa personal i, sovint, anecdòtica. Tots en tenim un o altre que ens fa recordar casa nostra, la família, el bar… Poden ser petits detalls però ben significatius del patrimoni, que expliquen històries d’un temps passat. Per a molts, fer el vermut és una d’aquestes experiències. Una immersió profunda en la nostra història i explica una tradició familiar que ens alegra, fins i tot, els dies més difícils.

I possiblement per aquests motius ni el coronavirus ha acabat amb l’estona de fer el vermut durant el confinament. Hem muntat bars improvisats als nostres balcons i menjadors, compartit via whatsapp o zooms, mentre esperàvem que obrís la nostra vermuteria de sempre. A més, tenim la sort de viure en una època en què els vermuts esplèndids mai estan gaire lluny. I això ho podem dir els catalans, perquè tenim els millors vermuts artesans i som referents al món.

Tot i que aquest any ens ha costat organitzar els Premis Vinari dels vermuts per la crisis sanitària de la pandèmia, hem vist com ens han deixat patrocinadors, han tancat elaboradors i molts negocis de restauració, hem estat aquí per tots ells durant aquestes sis edicions del concurs, i també per tots els nostres lectors que ja consideren els Vinari com una referència de confiança a l’hora de comprar vermuts i triar vermuteria per a fer l’aperitiu. Aquesta és la nostra manera d’ajudar als elaboradors locals, distribuïdors i restauradors, sobretot els que han tornat a obrir i a muntar les seves terrasses. Volem donar a conèixer als catalans i catalanes on trobar-los. No subestimeu el poder que tenim com a consumidors per donar suport als negocis locals. Si volem que els productors continuïn estan a prop en un futur, hem de recolzar-los ara. Hem de donar-los la nostra part de “client”.

El missatge dels Vinari és ben senzill: compra i beu vermuts catalans, mai ha estat tan important. Te’n donem unes quantes raons aquí, seguiu aquest enllaç i feu-li una bona repassada!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa