“Vermut Rojo Fusión” és la nova beguda que el xef Paco Pérez amb 5 estrelles Michelin ha dissenyat amb la marca Vermuts Miró, amb una fórmula innovadora i perseguint el sabor mediterrani més autèntic.

En una presentació al restaurant Doble, els creadors han explicat que aquest vermut és una mescla de caràcters, de sabors i de sensacions on s’ha volgut crear una experiència gastronòmica en la qual distingim la personalitat de cadascun. Així, la tradició i l’autenticitat d’un es barreja amb la llibertat, la sensibilitat i la transformació de l’altre. Després d’un any de proves amb diferents botànics, des d’algues i plantes diverses, han optat per elaborar aquest vermut amb una doble maceració, que aporta uns aires més mediterranis amb les olives arbequines com a protagonistes. Concretament, les arbequines són la varietat que produeix el millor oli del món i provenen de Masroig, de la casa la Masrojana.

Durant la presentació també s’ha comptat amb la directora del concurs dels Premis Vinari dels vermuts catalans, Ester Bachs, que ha descrit aquest vermut de la següent manera: “El Miró & Paco Pérez Rojo Fusión ens porta molts records d’olives arbequines i de plantes mediterrànies que marquen des d’un bon principi aquest vermut. Al paladar és sedós, melós i amb bon cos. L’acompanyen al seu pas per boca uns subtils tocs de regalèssia, de pell de taronja i un eco d’anís estrellat, que juguen melòdicament amb la gran amplitud de sabors. Té un accent ben mediterrani, d’aquella salinitat i de les plantes aromàtiques típiques, les farigoles, el romaní, el llorer…, plantes protagonistes que també s’utilitzen per curar les olives. I és que podem ben dir que les olives han madurat aquest vermut amb el seu toc de gràcia.“

El preu d’aquest vermut és d’11,80 euros en tendes especialitzades i també es podrà degustar als restaurants del reconegut xef, al Miramar de Llançà (2 estrelles Michelin), a l’Enoteca de l’Hotel Arts de Barcelona (2 estrelles Michelin), i la cinquena estrella la gaudeix el restaurant 5 (cinc), l’aposta de Paco Pérez a l’Hotel Das Stue de Berlín.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa