VadeVi
Premis Vinari dels vermuts 2021: actualització de calendari i últims dies per fer les inscripcions
  • CA

Els Premis Vinari dels vermuts catalans d’aquest 2021 segueixen endavant en la seva vuitena edició, malgrat les circumstàncies actuals han obligat a revisar algunes de les dates del calendari d’accions previstes enguany per dur a terme el concurs.

El concurs que tria els millors vermuts de l’any pretén donar veu i fer difusió de la varietat i qualitat de productes que s’elaboren de punta a punta del país, i ho fa mitjançant diverses accions que enguany estrenen un model d’avaluació mixt: el tast professional, eix central del certamen, sumarà els resultats a les votacions populars que s’organitzaran en diversos punts del territori.

A continuació actualitzem les dates per tal de facilitar la participació a aquells cellers que vulguin posar els seus vermuts a competició i també per aquelles persones que en vulguin fer seguiment en les seves diferents fases i resultats.

1. Les inscripcions estan obertes fins el proper divendres 9 d’abril

Els projectes que elaboren i comercialitzen vermuts poden inscriure els seus productes a concurs a través del següent enllaç; i un cop dins el sistema, caldrà emplenar alguns formularis seguint les instruccions indicades. Els preus per participar al concurs són:

  • La inscripció d’una referència té un preu de 60 euros (iva no inclòs).
  • Dues referències es pagaran a 56 euros (iva no inclòs) per mostra.
  • A partir de la tercera referència, el preu de participació és de 50 euros (iva no inclòs) per mostra.

D’altra banda, les marques que ho sol·licitin en les inscripcions podran rebre un informe amb les apreciacions del jurat sobre els seus productes. Aquest servei costarà 15€ per referència + IVA. I optar al Premi a la Millor Etiqueta té un cost de 10€ + IVA.

2. Recepció de les mostres. Fins el 9 d’abril

Caldrà fer arribar sis ampolles de cada referència com a màxim el mateix dia 9 d’abril a:

  • Premis Vinari – Att. Ester Bachs
  • Carrer Gabón, 13 08228, Terrassa
  • Tel. 652 112 105
  • Horari de recepció: de 9:00h a 18:00h
3. El tast professional: 10 de maig a Casa Navàs

Aquest és un dels canvis importants del calendari. Finalment, la jornada de tast professional es farà dilluns 10 de maig a Casa Navàs de Reus (Plaça del Mercadal) amb un programa que donarà el tret de sortida a partir de quarts de deu del matí i que acollirà un jurat professional per tal que faci el tast i avaluació de totes les referències presentades.

Els resultats d’aquest tast professional se sumaran als vots populars obtinguts en les diverses jornades que s’organitzaran en diversos punts de Catalunya i que permetran escoltar la veu del consumidor que habitualment pot gaudir d’aquesta beguda. Val a dir que aquesta és una de les principals novetats de la setena edició del certamen.

Podeu consultar les bases completes de participació aquí, i demanar més informació a través del correu electrònic [email protected].

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa