VadeVi
Els Premis Vinari dels Vermuts es reactiven post confinament
  • CA
Els vermuts guanyadors a l'edició de l'any passat dels Premis Vinari dels Vermuts
Els vermuts guanyadors a l’edició de l’any passat dels Premis Vinari dels Vermuts | Cristóbal Castro

!–akiadsense–>

El coronavirus ha trastocat l’agenda de tot el país i la dels Premis Vinari dels Vermuts també però un cop superat el confinament estem en disposició de reactivar el tast professional a la recerca dels millors vermuts catalans.

Amb més cura que mai seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat s’ha convocat el jurat de la sisena edició dels Premis Vinari dels Vermuts, dia 29 de juny al restaurant La Brasa d’Ullastrell de Terrassa. En aquest cas serà un panell reduït de sommeliers de l’Associació Catalana de Sommeliers, barmans dels Club del Barman i prescriptors gastronòmics que tastarà totalment a cegues els vermuts participants.

Els Premis Vinari dels Vermuts es farà per segon any consecutiu a Terrassa

!–akiadsense–>

En total seran una cinquantena de mostres les que passaran el filtre del jurat i ho faran en funció de la categoria a la que s’hagin inscrit. Es valoraran vermuts negres, blancs, reserves i els innovadors. I el resultat d’aquest tast es coneixerà dia 9 de juliol al lliurament de premis en el que també es lliurarà el premi a la millor etiqueta o packagin, es donarà al premi al millor local de vermut de Barcelona i de Terrassa i també es donarà a conèixer quin és el millor per a còctels i el Club del Barman en crearan un expressament.

Amb l’excepcionalitat del moment, aquesta sisena edició dels Premis Vinari que organitza Vadevi i Món Terrassa torna amb il·lusió renovada a les portes d’un estiu en el que com sempre el vermut serà protagonista. Un concurs que per segon any consecutiu es farà a Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrasa, Sanmy-Geiser, Euroselecció Riedel, Gràfiques Varias, el restaurant la Brasa d’Ullastrell, el Club del Barman de Catalunya i les Associacions de Sommeliers i Enòlegs de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa