VadeVi
Prepara el còctel de l’estiu amb els Premis Vinari dels Vermuts, és molt fàcil!
  • CA
Mariona Vilanova del Cub del Barman prepara el còctel Donzell
Mariona Vilanova del Cub del Barman prepara el còctel Donzell | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Els Premis Vinari dels Vermuts busquen cada any el millor vermut per a còctels. Els experts en la tria són els membres dels Club del Barman de Catalunya que totalment a cegues han valorat la cinquantena de vermuts que s’han presentat a concurs. Però és que a més creen un vermut original que us convidem a elaborar a casa.

Enguany el premi al millor vermut és pel Cisa Blanc i el nou vermut Miró Gran Reserva Especial i el nom del còctel és “Donzell”, la planta que obligatòriament ha de ser present al vermut perquè se’n pugui dir així. Atenció a la recepta.

Els ingredient són:

30 ml. Vermut Miró Gran Reserva Especial

25 ml. Vermut Cisa Blanc

15 ml. Bonanto – Ultimate Aperitivo

Twist de llimona

L’elaboració és molt senzilla. Cal posar un parell de glaçons en un got ample i afegir-hi tots els ingredients. Barrejar-ho tot bé i aromatitzar amb un twist de llimona. I ja està! Més fàcil impossible. El resultat és un còctel amarg, molt aromàtic, mediterrani i sobretot refrescant, el que el fa ideal per l’estiu. Té un pas per boca intens, bon cos i un grau alcohòlic moderat.

Ja no teniu excusa. Amb els Premis Vinari atreviu-vos a fer un vermut exclusiu i deliciós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa