!--akiadsense-->
Els Premis Vinari dels Vermuts busquen cada any el millor vermut per a còctels. Els experts en la tria són els membres dels Club del Barman de Catalunya que totalment a cegues han valorat la cinquantena de vermuts que s’han presentat a concurs. Però és que a més creen un vermut original que us convidem a elaborar a casa.
Enguany el premi al millor vermut és pel Cisa Blanc i el nou vermut Miró Gran Reserva Especial i el nom del còctel és “Donzell”, la planta que obligatòriament ha de ser present al vermut perquè se’n pugui dir així. Atenció a la recepta.
Els ingredient són:
30 ml. Vermut Miró Gran Reserva Especial
25 ml. Vermut Cisa Blanc
15 ml. Bonanto – Ultimate Aperitivo
Twist de llimona
L’elaboració és molt senzilla. Cal posar un parell de glaçons en un got ample i afegir-hi tots els ingredients. Barrejar-ho tot bé i aromatitzar amb un twist de llimona. I ja està! Més fàcil impossible. El resultat és un còctel amarg, molt aromàtic, mediterrani i sobretot refrescant, el que el fa ideal per l’estiu. Té un pas per boca intens, bon cos i un grau alcohòlic moderat.
Ja no teniu excusa. Amb els Premis Vinari atreviu-vos a fer un vermut exclusiu i deliciós.