L’Agència Reus Promoció ha presentat aquesta setmana la «Ruta del Vermut de Reus», un paquet de productes turístics a l’entorn del vermut de la ciutat. La ruta és una nova iniciativa que neix de l’interès de la mateixa agència i el sector de l’hoteleria de la capital del Baix Camp, que busca allargar l’estada dels visitants a Reus i que n’incrementin les pernoctacions.

En total, són vuit propostes que permetran descobrir l’essència del vermut de Reus, amb la possibilitat de gaudir de tastos dirigits, visites guiades a establiments vinculats al sector vermuter, i rutes dinamitzades o teatralitzades que ensenyaran la història i l’essència del vermut de Reus.

D’altra banda, s’està tancant amb els hotels de la ciutat diversos paquets d’estada que inclouen l’allotjament i la realització d’activitats a l’entorn del vermut i la descoberta del patrimoni. En una primera fase, aquestes escapades es dirigeixen a públic català, però hi ha la intenció d’ampliar aquesta oferta d’estades al públic espanyol.

Per fer difusió d’aquesta ruta s’ha editat un fulletó on es detalla tota la nova oferta d’activitats. Un material on també s’hi ha inclòs un llistat d’esdeveniments en què el vermut de Reus és protagonista com són la vermutada popular, les fires Expovermut i Reus viu el Vi i la programació de vermuts musicals a Cal Massó.

Aquest nou producte turístic, únic a tot l’Estat espanyol, posiciona la ciutat de Reus com a capital del vermut i reforça la seva capacitat d’atracció de turisme cultural, obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’empresa Tourislab i amb la participació dels agents privats de la ciutat vinculats als vermut: els productors de les marques del «Vermut de Reus» (Cori, Iris, Miró, Rofes, Yzaguirre) els establiments vinculats a aquest producte (Cal Massó, Museu del Vermut i Vermuts Rofes, les empreses turístiques de la ciutat que realitzen visites guiades a l’entorn del «Vermut de Reus» (Còdol Educació i Ans Educació) i altres entitats que hi col·laboren (Reusenques de Lletres). El projecte ha estat finançat amb l’aportació de la taxa turística, la recaptació de l’impost sobre estades en establiments turístics de Reus.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Qu'est nom a maig 21, 2017 | 09:27
    Qu'est nom maig 21, 2017 | 09:27
    També m'agradaria la "Ruta del Vermut amb olives" a Les Garrigues

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa