VadeVi
Sant Cugat és aquest cap de setmana la capital del vermut dels Premis Vinari

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, la tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la ciutat, Carmela Fortuny, el president de Totmedia, Ramon Grau i la directora dels Premis Vinaris, Eva Vicens, han inaugurat aquest dissabte 28 de maig la primera Fira del Vermut de Catalunya que se celebra a Sant Cugat.

Una fira organitzada conjuntament per Vadevi i el TOT Sant Cugat i que compta amb els 10 vermuts guanyadors dels Premis Vianri 2016.

En aquest sentit l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha destacat que “la Fira del Vermut és única i té l’objectiu de tenir una continuïtat. Sant Cugat vol excel·lir posant l’aparador a aquesta mostra de vermuts catalans, perquè és una ciutat que s’implica de debò. Per a nosaltres, avui, poder inaugurar aquesta fira, no és només un acte social, sinó un acte de ciutat per fer valdre els productes autòctons”.

Paraules similars ha dit Ramon Grau, president del grup Totmedia. “no hi ha un millor municipi per celebrar la Fira del Vermut. Volem continuar, any rere any, celebrant-la”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa