Com són els Ors dels Premis Vinari dels Vermuts?

Vermouth Cisa ECOfriendly, Myrrha de Padró, Fontalia blanc i Miró Rojo Fusión, seran els protagonistes dels tastos dirigits per Ester Bachs i de la Mostra de Vermuts al Mercat de la Independència de Terrassa

Vermuts

Vermouth Cisa ECOfriendly, és la proposta d’una empressa que va registrar un vermut l’any 1880, Myrrha de Padró, neix d’un petit celler de Bràfim i és precursor del Vermut Padró, Miró Rojo Fusión és la proposta més arriscada d’un dels cellers històrics del vermut de Reus, i Fontalia Blanc es fa a Bellmunt del Priorat.

El Mercat de la Idependència de Terrassa anirà de vermut aquest dissabte 4 de maig

El Mercat de la Idependència de Terrassa anirà de vermut aquest dissabte 4 de maig | Z.T.

Això és només una pinzellada de la radiografia dels vermuts guanyadors d’un or en l’última edició dels Premis Vinari que podreu ampliar assistint a un dels tastos que dirigirà aquest dissabte 4 de maig a Terrassa, Ester Bachs. La directora tècnica del Premis Vinari, explicarà com s’han fet cada un d’aquests vermuts, alguns dels secrets de la seva fórmula, o quina és la millor manera de tastar-los i prendre’ls.

Això serà dissabte dia 4 de maig al Mercat de la Independència a les 12.30h i a les 13.15h i les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç. Aquests tastos són l’oferta complemetària a una mostra inèdita que es farà enmig del mercat, en la que es podran tastar els vermuts guanyadors a partir de les 10h del matí.

Nou comentari