VadeVi
Tot el que podràs menjar a la Fira del Vermut
  • CA

A un esdeveniment com la Fira del Vermut s’ha d’anar ben preparat, saber què podrem tastar i quines opcions tindrem per treure el màxim profit i gaudir plenament. Aquest cap de setmana, 28 i 29 de maig a la plaça de Barcelona, trobarem vermuts, sí, però també podrem acompanyar la beguda amb opcions molt interessants per picar, assaborir i no quedar-nos amb gens de gana.

Et presentem els grans protagonistes de la Fira, no deixis de llegir que t’esperen!

Embotits i formatges artesans per acompanyar el vermut

RebostQgat.cat embotits d’alta qualitat FOTO: Cedida

“>

Sempre venen de gust uns embotits artesans. Per això RebostQgat.cat ens acompanyarà a la Fira del Vermut amb embotits artesans del Ripollès i formatges artesans de cabra. També tindrás ocasió de tastar altres productes sorprenents com unes galetes salades de formatge que faràn un maridatge perfecte amb els millors vermuts.

Un tast de tapes creatives

Els pintxos i tapes de Telefèric FOTO:Cedida

“>

Les tapes de tota la vida, no poden faltar, però si a més aporten un toc de disseny i creativitat doncs molt millor! Telefèric acompanyarà amb les seves millors tapes, podrás tastar croquetes casolanes, foie caramelitzat amb poma, entrepà de calamars o una coca de Folgueroles amb jabuguito. No t’ho pots perdre!

Pastisseria de maridatge

Algunes delícies d’Andonie FOTO: Cedida

“>

Andonie Pastissers delectarà als assistents de la fira amb uns platets exquisits. Aquesta pastisseria coneguda per tenir obrador propi, s’ha proposat portar-nos uns plats sorprenents, com xips de yuca, pizzes d’elaboració pròpia, brownies i molt més! Perfecte per donar al vermut un toc diferent.

Les conserves prèmium tenen el seu lloc

El millor acompanyament pel vermut

“>

Per molts amants del vermut, l’acompanyament d’aquesta beguda amb unes bones escopinyes és tot un ritual. Les conserves de mar, com els musclos aporten un gust diferent i tenen un públic fidel entre els aficionats al vermut. La Vermuteria de Sant Cugat aportarà aquests sabors amb les clàssiques olives i patates que no poden faltar!

Pintxos i vermut, el maridatge perfecte

Pintxos amb productes de gran qualitat FOTO: Cedida

“>

Per als que volen acompanyar el seu vermut amb un mos que porti els millors ingredients mediterranis, La Barra de Pintxos portarà, entre d’altres, pintxo de formatge brie empanat amb coulis de gerds o pernil ibèric amb bolets a la crema i ceba cruixent. Per poder maridar-los amb un vermut com cal. Serà sens dubte una gran experiència gastronòmica!


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa