VadeVi
Ernest Padró (Vins Padró): “Rebre el reconeixement dels Vinari a Reus és una gran satisfacció”
  • CA
Ernest Padró amb el Gran Vinari d'Or dels Premis Vinari dels Vermuts 2018 i la regidora de Promoció Econòmica de Reus, Montserrat Caelles
Ernest Padró amb el Gran Vinari d’Or dels Premis Vinari dels Vermuts 2018 i la regidora de Promoció Econòmica de Reus, Montserrat Caelles | Jordi Play

!--akiadsense-->

El Reserva Especial de Vermouth Padró & CO és el millor vermut dels Premis Vinari 2018.!--akiadsense-->

És un vermut clàssic que es fa utilitzant un vi de licor dolç que envelleix en tines de roure de 7.000 litres que en el cupatge final incorpora una aportació d’un vi de solera a més dels botànics propis del vermut.

És el primer cop que Vins Padró de Bràfim s’emporta el màxim guardó dels Premis Vinari, però els seus vermuts també amb la marca Myrrha, havien aconseguit medalles de plata i or en diverses categories d’edicions passades. En aquesta, també s’han endut un Vinari de Plata pel seu Blanc Reserva, una altra plata pel seu Rojo Clàssic i el Club del Barman de Catalunya ha triat el Myrrha com el millor vermut per a còctels.

La història d’aquest celler es remunta a l’any 1886. I en l’actualitat produeix més de 15 milions de litres repartits en diversos productes a doll i embotellats que es comercialitzen en més de 40 països.

Ernest Padró, un dels responsables del celler explica a Vadevi que de vermut els seus besavis i els seus avis ja en feien però sempre a doll. Va ser fa 8 any que van començar a embotellar-lo amb el Myrrha i només 3 que van apostar per un vermuts d’alta gamma sota la marca Vermouth & CO.

Padró explica que “està molt bé rebre premis a Sant Francisco o a Londres o Brussel·les però tenir aquest reconeixement dels Premis Vinari i a més a Reus envoltats de mestres del vermut és una gran satisfacció”.

Des del celler de Bràfim asseguren que “amb els Vermouth & CO han volgut anar un pas més enllà en la qualitat i oferir al mercat un producte premium per a tots els amants del vermut”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa