VadeVi
‘Vermunova’, el regal d’El Bandarra per a vermutaires nostàlgics
  • CA

Aquestes festes de Nadal, els més nostàlgics d’entre els amants del vermut tenen un regal pràcticament fet a mida: ‘Vermunova’, la darrera proposta d’El Bandarra, un kit de records d’infantesa molt especial amb un packaging basat en els jocs clàssics de Mediterráneo i que, a més, conté una vaixella de coberts i bols de la mítica marca Duralex, que mai no faltava a casa dels pares ni dels avis.

‘Vadevi’ ha parlat amb Albert Virgili, un dels tres germans que hi ha darrere la marca, d’aquesta idea que beu de referents de tota la vida per transportar-nos a un altre temps en un tres i no res. “Un dels pilars” d’El Bandarra, explica, “és la nostàlgia”. De fet, com bé recorda Virgili, el moment del vermut fa uns anys que va ser recuperat però havia caigut pràcticament en l’oblit després d’un moment d’esplendor “als anys cinquanta i seixanta”.

És en aquesta mateixa línia, “mirant enrere per buscar l’autenticitat”, que han tingut aquesta idea per homenatjar aquella època “des del màxim carinyo” i aprofitant, també, els clàssics kits de jocs de Mediterráneo, “on havíem après tantes coses”. Un homenatge que “combina humor i vermut” i que arriba, fins i tot, a l’anunci que han preparat per presentar aquest producte.

Com es pot veure en aquest spot, ‘Vermunova’ fa servir aquesta capsa que duu tants records per encabir-hi la manera perfecta de “beure el vermut com abans”, en paraules d’Albert Virgili. A més d’una ampolla de litre de vermut, ‘Vermunova’ també conté una cosa tan especial com quatre gots i dos bols de la marca Duralex, que durant tants anys va ser un element fix de les cuines de gran part del país, serigrafiats amb el logo d’El Bandarra; unes banderilles de la mateixa marca i un manual d’instruccions per preparar el vermut, en record, un altre cop, als jocs de la línia ‘Nova’ de Mediterráneo.

‘Vermunova’ es pot trobar des de fa pocs dies al Colmado Bandarra, juntament amb altres packs de productes retro, per un preu de 44,95€. En tan poc temps, explica Virgili, n’han venut “un fotimer” i estan molt sorpresos de la boníssima acollida que ha tingut aquesta iniciativa que, de ben segur, sorprendrà més d’un durant la propera Vigília de Nadal o bé el Dia de Reis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa