VadeVi
Un vermut català guanya el Premi internacional ‘Sabor Superior 2021’ a Brussel·les
  • CA
Vermut Miró Reserva amb el Premi Sabor Superior de l'iTQi
Vermut Miró Reserva amb el Premi Sabor Superior de l’iTQi | Vermuts MIró

!--akiadsense-->

Vermut Miró Reserva ha aconseguit el ‘Premi al Sabor Superior 2021′. Es tracta d’un segell que atorga l’International Taste & Quality Institute (iTQi) de Brussel·les, un reconeixement mundial avalat per l’organització líder dedicada a promoure i reconèixer productes d’un sabor d’una alta qualitat. L’iTQi concedeix cada any aquest premi a productes diversos que excel·leixen i les seves avaluacions es consideren una mena de Guia Michelin dels productes alimentaris.

El procés de selecció consisteix en una anàlisi sensorial a cegues amb productes de més de 120 països en el que s’avalua la seva qualitat organolèptica seguint criteris objectius. S’analitza l’olfacte, l’aparença, el gust, la textura i la sensació final i es puntua.

Per Vermuts Miró “és tot un orgull que un jurat tan exigent hagi qualificat amb un excel·lent el Vermut Miró Reserva, el qual s’ha elaborat artesanalment segons la fórmula tradicional de l’autèntic vermut de Reus, que s’ha transmès de generació en generació combinant l’efecte del temps de maduració del vermut en fusta i la qualitat dels botànics que s’utilitzen, amb una recepta única”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa