VadeVi
Un vermut català, entre els productes més regalats d’Amazon
  • CA

Un vermut català ha aconseguit arribar a la llista de productes més regalats del portal d’Amazon de l’estat espanyol. Gràcies al seu ‘pack’ de quatre ampolles en una bonica capsa de fusta, Vermouth Padró & Co. s’ha col·locat a la sisena posició del rànquing d’aquesta botiga online, amb una puntuació per part dels consumidors de 4,7 estrelles sobre un màxim de cinc.

Aquest pack de vermuts es presenta amb una caixa molt elegant i que dóna als productes una presentació molt atractiva | Vermouth Padró & Co.

Per un preu de 57,25€, aquesta oferta, amb una elegant capsa de fusta que forma un conjunt d’un valor estètic notable, conté quatre ampolles de 750ml de productes més destacats d’entre els elaborats per aquest celler de Bràfim, a l’Alt Camp. Concretament, es tracta d’una ampolla de Vermouth Padró & Co Blanco Reserva, una de Vermouth Padró & Co Rojo Clásico, una de Vermouth Padró & Co Dorado Amargo Suave i, finalment, una ampolla de Vermouth Padró & Co Reserva Especial.

La finca de Vermouth Padró & Co. a Bràfim (Alt Camp), on elaboren els seus vermuts | Vermouth Padró & Co.

Tots aquests vermuts, com és ben sabut, són fruit d’una infusió exclusiva d’herbes aromàtiques que ha estat envellida en barrils i tot el procés d’elaboració i d’embotellament s’ha dut a terme de manera íntegra a la mateixa propietat de Vermouth Padró & Co. Segons indica la pàgina web d’Amazon, a més, aquests vermuts provenen de la verema de 2018. Cal recordar que, durant els darrers anys, els productes de Padró han estat guardonats en diverses ocasions als Premis Vinari dels Vermuts Catalans. El mateix 2018, de fet, el Vermouth Padró & Co. Reserva Especial, present en aquest pack, va ser triat com el millor vermut de Catalunya d’aquell any.

Els quatre vermuts d’aquest ‘pack’ en una imatge promocional del mateix celler | Vermouth Padró & Co.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa