VadeVi
Lisard Bellod (Montseta): “Volíem fer un vermut diferent i per això utilitzem cireres”
  • CA
Lisard Bellod rep el Vinari d'Or al MIllor Vermut d'Altres Estils de la mà de Ramon Grau, president de Tot Media
Lisard Bellod rep el Vinari d’Or al MIllor Vermut d’Altres Estils de la mà de Ramon Grau, president de Tot Media | Jordi Play

!--akiadsense-->

“És el nostre vermut blanc de sempre, però amb cireres macerades” explica l’enòleg i responsable del Vermut Montseta, Lisard Bellod.

“Feia molt de temps que volia er un vermut diferent i per això anava tastant molt coses. Finalment vaig trobar un licor italià fet amb cirerer i caig decidir a provar de macerar-les per incorporar-les a un nou vermut”, explica.

Han estat investigant durant 3 anys per aconeguir-ho i la seva recent sortida al mercat, fa poc més de mig any, ha demostrat que funciona. “S’està venent molt bé a Barcelona i al País Basc” explica l’enòleg.

“I haver aconseguit un Vinari d’Or, és una passada, no tinc paraules”, afegeix. “És un gran reconeixement”.

Lisard Bellod va ser qui va decidir recuperar la marca Montseta en homenatge a la seva àvia Monserrat, que va ser la que el va assessorar tant en l’elaboració com en el disseny de les ampolles i etiquetes. I en la creació d’aquest nou vermut també hi ha tingut alguna cosa a veure.

“L’avia i jo fa temps que tenim un pols. Ella sostenia que si ja hi ha alguna cosa que funciona no cal fer-ne de noves i jo cada dia volia provar alguna cosa diferent, però hem trobat l’equilibri”

La categoria Altres Estils dels Premis Vinaris, volen reconèixer la tasca innovadora dels elaboradors, a l’hora de crear noves propostes de vermut mantenint el mateix esperit d’aquesta beguda. No són ni blancs ni negres. N’hi ha de daurats, de color taronja i n’hi ha de rosats, i és precisament un rosat el que ha aconseguit d’entre tots ells, el Premi Vinari d’Or al millor vermut d’Altres Estils.

Montseta Rosat és un vermut nou que combina la tradició vermutera de la família Bellod amb l’esperit innovador de l’actual enòleg, Lisard Bellod.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa