VadeVi
Fer el vermut a la teva manera, més fàcil que mai amb les llaunes de The Syrup Factory
  • CA
Les llaunes de The Syrup Factory per fer el vermut a mida
Les llaunes de The Syrup Factory per fer el vermut a mida

!–akiadsense–>

Tria el teu vi i nosaltres te l’assaonem! Aquest és el lema de The Syrup Factory, marca de concentrats de fruites, que ha tret al mercat les llaunes d’extractes per fer-se un mateix el seu vermut blanc o negre, en qualsevol lloc i sobre qualsevol beguda. És a dir, només s’ha de barrejar el contingut de la llauna (sense alcohol) amb un vi, que pot ser blanc, negre, rosat, escumós… cervesa o altres licors, fins i tot aigua o aigua amb gas en el cas de que es vulgui fer sense alcohol, i s’obtindrà un vermut perfecte.

De la filosofia “fes-ho tu mateix” (en anglès do it yourself, sovint abreujat com a DIY) neix la idea que ja porten anys treballant la família de Concentrados Pallejà a Riudoms, a Tarragona. Ara, porten les regnes de l’empresa Xavier i Meritxell Pallejà, reconeguts enòlegs del Priorat amb celler a Gratallops i vins propis tant a Gratallops com a Bellmunt del Priorat.

Una taronja, les llaunes de The Syrup Factory i un vi per fer un vermut a mida
Una taronja, les llaunes de The Syrup Factory i un vi per fer un vermut a mida

!–akiadsense–>

Txell explica que “aquesta idea ve del negoci que els seus pares van iniciar amb els països nòrdics. Ells van inventar els kits de vinificacions casolanes, coneguts com els kits “winemaking” o “home-brew” (fer el vi o begudes a casa), que funcionen molt bé a països on l’impost sobre l’alcohol és molt alt, i amb aquests concentrats la gent es pot fer el vi a casa. Una manera fàcil i divertida de “cuinar” el teu vi o la teva beguda, ja que en el cas d’aquests extractes de vermut també es poden fer per als nens si es barregen amb aigua o sifó”. Com a enòloga del Priorat, als Pallejà els agrada molt el vermut i volien fer alguna cosa per aportar el seu granet de sorra en aquest àmbit. Amb l’assessorament de Pau Matias-Guiu, enòleg i doctor en disseny de begudes, han volgut innovar en la tradició de l’aperitiu que no para de conquistar paladars.

Els kits de vermut no només són una forma nova i creativa de viure una experiència de l’aperitiu i obtenir diferents begudes al gust del consumidor, també pretén ser una oportunitat per triplicar una carta de begudes de qualsevol restaurant o guingueta. Txell defèn que “gràcies a les llaunes d’extractes i amb un sol vi, pots obtenir múltiples productes: el vi en si mateix, un vermut blanc i un vermut negre, a més d’obtenir les versions sense alcohol si es barreja amb aigua!”.

A l’espera que la tornada de la normalitat els permeti fer més accions de presentació, les llaunes The Syrup Factory es poden comprar online al web de totvi.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa