VadeVi
Miró treu al mercat el seu primer vermut 100% ecològic
  • CA

Vermuts Miró presenta el seu primer producte 100% ecològic. Es tracta del Vermut Miró Organic Reserva, un vermut premium elaborat amb mètodes tradicionals i únicament amb productes naturals certificats, des del vi base fins als més de quaranta botànics que formen part de la maceració.

Elaborat seguint la fórmula original de la família Miró, el nou Organic Reserva és, segons els elaboradors “un vermut fresc i silvestre, amb notes mentolades, balsàmiques i records d’espècies com la canyella, el cardamom o els fruits secs”. Surt al mercat amb un color caoba fosc i reflexos ambre.

La novetat, diran des de la marca vermutera de Reus, ratifica la seva aposta per oferir noves propostes als consumidors que contribueixin a crear un món més sostenible i respectuós amb el medi ambient sense renunciar a la màxima qualitat.

A més a més d’estar elaborat amb ingredients 100% ecològics, sense pesticides ni productes químics, aquesta gamma compta amb envasos sostenibles i 100% reciclables i etiquetatges i material de transport provinent de materials reciclats. El producte està certificat amb el segell CCPAE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa