Lliurament dels 5.050 euros de Vermuts MIró a la Lliga Contra el Càncer
Lliurament dels 5.050 euros de Vermuts MIró a la Lliga Contra el Càncer | Vermuts MIró

!--akiadsense-->

Vermut Miró ha lliurat aquest dilluns 5.050 euros a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta és la xifra recaptada en els set concerts solidaris del Vermusic 2019, el cicle de concerts en espais singulars de la ciutat de Reus que s’ha desenvolupat des de la primavera a la tardor organitzats per Vermuts Miró amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

L’acte de lliurament s’ha fet a les instal·lacions de Vermut Miró de Reus. La presidenta de l’empresa, Remei Prats, acompanyada del director de Vermuts Miró, Josep Sentís, ha fet el lliurament d’un xec amb l’import de la recaptació dels concerts a Maria Rosa Borràs, presidenta local de la Lliga Contra el Càncer, que ha agraït aquesta nova col·laboració en nom de l’entitat que lluita contra aquesta malaltia. Els diners recaptats es faran servir per diversos projectes d’investigació que està realitzant l’Hospital Universitari Sant Joan Reus amb el suport de la Lliga Contra el Càncer.

En total, han estat prop de 1.100 les persones que han assistit a aquests set concerts de la setena edició del Vermusic 2019. Des de Vermut Miró es valora molt positivament l’èxit d’aquesta convocatòria i l’acceptació del públic de la capital del Baix Camp del programa artístic del Vermusic dissenyat en aquesta ocasió pel programador Isaac Albesa.

Nou comentari