VadeVi
Al mercat, els nous Prínceps de Canals & Munné
  • CA

Entre les darreres novetats que ha tret al mercat el celler Canals & Munné, de Sant Sadurní d’Anoia, se’n poden destacar els vins joves de la línia Prínceps: el Gran Blanc Prínceps Xarel·lo, el Blanc Prínceps Muscat, el Rosé Prínceps i el Xarel·lo Vermell (DO Penedès), vins que ara surten amb anyada 2020 i que el celler considera “molt indicats” per a aperitius, àpats, reunions gastronòmiques o simplement prendre una copa amb els amics. Malgrat que el míldiu va provocar una gran caiguda de la producció i ha deixat molt poc vi disponible per a la venda, els elaboradors consideren que les diferents referències són “d’una qualitat extraordinària”.

Prínceps és una línia de vins joves molt singulars per a paladars exigents que destaca per la gran i intensa potencia afruitada que els fa molt llaminers a la boca i molt seductors. El celler Canals & Munné celebra el seu 106è aniversari amb la satisfacció que els seus vins i caves s’han fet mereixedors de premis, medalles, distincions i reconeixements tant a l’estat espanyol com internacional.

A més a més, el celler també és conegut per la seva vessant enoturística, que ofereix visites a les seves caves per conèixer el món vitivinícola i descobrir els més de cent anys d’història, a més de la degustació de caves Reserva i Gran Reserva i un àpat típic de Catalunya a la cava antiga, avui convertida en el Gran Centre d’Oci Canals & Munné i on es pot gaudir de calçotades, xatonades, cargolades, menú mariner, de bolets…, en propostes diferents per a cada estació de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa