VadeVi
Can Sumoi treu l’anyada 2020 dels seus Xarel·lo, La Rosa i Perfum
  • CA

La trilogia dels tres vins naturals elaborats a Can Sumoi, el Xarel·lo, la Rosa i el Perfum, veuen com la seva anyada 2020 ja surt al mercat. La visió d’en Pepe Raventós i la seva passió creixent pels vins naturals l’han dut, ja, al quart any de recuperació de vinyes a Can Sumoi, una de les finques integrades amb més alçada del Penedès, a 600 metres sobre el nivell del mar, i on es cultiven vinyes perdudes i varietats locals amb l’objectiu d’elaborar vins naturals amb la mínima intervenció en tots els procesos de viticultura i vinificació. Així, aquest 2020, la finca ofereix els productes següents:

  • Xarel·lo Can Sumoi 2020. Monovarietal, 100% Xarel·lo, varietat que dóna a aquest vi la seva identitat tan marcada, que suposa l’expressió més pura i sincera del Xarel·lo.
  • La Rosa Can Sumoi 2020. Cupatge de Sumoll, Xarel·lo i Parellada. En aquest vi, aromàtic i voluminós, hi trobem molta complexitat i expressió en aroma.
  • Perfum Can Sumoi 2020. Xupatge de Malvasia, Macabeu, Moscatell i Parellada. Aquest tercer vi del celler té una alta expressió aromàtica amb aromes florals i cítrics, i un pas amb boca molt elegant, aeri, saborós, fresc i sec.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa