VadeVi
Caves que conviden a celebrar la Diada i la independència de Catalunya

Avui Catalunya està de festa, celebra la seva Diada nacional. I com cada 11 de setembre, les notícies parlen de país, de manifestacions, de reivindicacions, de llengua i cultura. A Vadevi, com no pot ser d’altra manera, parlem de vi. I avui, volem recordar que alguns empresaris s’han inspirat en la Diada per a treure al mercat productes vinícoles que reten homenatge a la Diada i, fins i tot, volen celebrar la independència.

Cava 1714 de l’empresa “Cava Artístic”

Des de 2015, Cava Artístic posen al mercat productes ecològics de Catalunya. “Existeixen tants tresors amagats en el nostre petit país, vins, caves i licors excepcionals, produïts de manera sostenible que mereixen ser descoberts i apreciats”, expliquen a la seva pàgina web. En aquest sentit, proposen un catàleg “de vins, caves i licors extremadament seleccionats”, que exposen a través de la seva botiga en línia.

Remenant aquesta botiga, en el desplegable hi categoritzen els Caves de la República Catalana, on destaca per exemple aquest Cava 1714 Diada Nacional de Catalunya, amb una etiqueta i imatge que es pot veure en la fotografia superior. L’acompanyen un “Jo sóc CDR”, el cava brut “No Surrender”, el Cava de “l’Estat Català” o el “Cava de la República Catalana”. I complementant la gamma, també hi ha homenatges a presidents de Catalunya de diversos moments de la història.

El Cava de la Independència és un brut nature fet seguint el mètode tradicional

Hi ha altres propostes víniques que segueixen aquesta línia. És el cas d’aquest “Cava de la Independència“, un brut nature elaborat seguint el mètode tradicional i que es pot trobar a la botiga “El Celler Online”. “Oferim el principals cellers de referència amb els preus més competitius”, anuncien a tall de presentació. “Enviaments ràpids i segurs” de productes com aquest que reivindica la independència de Catalunya i que es pot aconseguir seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa