VadeVi
Celebren amb gran èxit la 36a Mostra Gastronòmica de Cabrils

La fórmula és senzilla. Es tracta d’un sistema que funciona, que funciona molt bé des de fa anys, i tan sols cal anar-lo actualitzant. Nits d’estiu; restaurants locals i la seva oferta gastronòmica; vins de la DO Alella; entorn agradable i música en directe. I ja ho tenim: èxit assegurat. I a Cabrils ho saben bé, ja que la seva Mostra Gastronòmica fa 36 anys que aplega grups d’amics i famílies durant quatre nits per gaudir de l’esdeveniment. Aquest passat cap de setmana (de divendres a dilluns), milers de persones (de Cabrils i dels municipis veïns, però també moltes vingudes de força racons del país) han tornat a convertir la Mostra en un èxit de participació.

Un dels espais per menjar de la 36a Mostra Gastronòmica de Cabrils / Ajuntament de Cabrils
Un dels espais per menjar de la 36a Mostra Gastronòmica de Cabrils / Ajuntament de Cabrils

Els restaurants locals han mostrat el seu alt nivell fent bona la qualificació que té Cabrils de Vila Gastronòmica. I els vins de la DO Alella han acompanyat de meravella les propostes de restauració. Han tingut estand a la fira Testuan (el projecte que ja fa 15 anys va posar Cabrils al mapa de la DO Alella) i Artiga (els vins de Ramon Gonzàlez que homenatgen el seu pare). I, no podia ser d’una altra manera, la Vi Truck de la Terra de la Pansa Blanca (el remolc-paradeta de vins DO Alella que gestiona el Consorci d’Enoturisme del territori) va garantir la diversitat amb la presència de vins de mitja dotzena de cellers més a la Mostra Gastronòmica.

Exterior de la 36a Mostra Gastronòmica de Cabrils / Ajuntament de Cabrils
Exterior de la 36a Mostra Gastronòmica de Cabrils / Ajuntament de Cabrils

Enguany, la convidada d’honor va ser Carme Ruscalleda que, micròfon en mà i fidel al seu discurs habitual, va fer una defensa del producte de proximitat i va lloar la qualitat dels productes que es conreen i s’elaboren al Maresme.

Més notícies
Notícia: El brindis, un ritual amb història amagada
Comparteix
L’origen del xoc de copes es troba en la por a l’enverinament, però avui és símbol d’alegria i celebració
Notícia: El bon inici de verema manté l’esperança de recuperació al camp català
Comparteix
Les regions vitivinícoles catalanes asseguren que serà una temporada amb més quantitat de raïm i una millor qualitat, sense malalties ni canvis climatològics notoris
Notícia: L’Institut Agrícola exigeix diàleg per superar la fractura entre pagesos i elaboradors
Comparteix
L'entitat adverteix que la confrontació pels preus del raïm posa en risc el futur del sector i apel·la a la col·laboració com a única sortida
Notícia: Criances del vi a Catalunya: tradició, innovació i identitat en copa
Comparteix
De les botes de roure més clàssiques a les àmfores mil·lenàries, Catalunya combina tradició i innovació per donar identitat als seus vins

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa