VadeVi
Celler Masroig presenta ‘Macabeu Zero’, el seu primer vi sense alcohol

La febre del vi sense alcohol s’està estenent per tot el territori vitivinícola de Catalunya. Les noves tendències de mercat i l’afany dels consumidors de tenir una vida amb menys begudes alcohòliques està canviant les regles del sector. És per això, que molts cellers aposten per tenir una nova línia de vins 0,0, els quals intenten mantenir l’essència de la tradició del vi, però sense ni una gota d’alcohol. Celler Masroig ha presentat aquest dilluns la seva primera aposta per aquestes begudes desalcoholitzades i posa a la venda Macabeu Zero, el primer vi sense alcohol del celler.

Segons ha explicat la companyia vitivinícola en un comunicat aquest dilluns, aquest vi “garanteix gaudir d’una copa de bon vi 0%”. Així doncs, Celler Masroig es compromet amb la tendència de consum de desalcoholitzats i aposta per intentar crear un model que arribi a aquell públic que no vol o no pot prendre begudes amb alcohol. Tal com han anunciat, Macabeu Zero és una beguda sense alcohol, però conserva els polifenols i antioxidants, els components més beneficiosos del vi, i aporta menys calories. “Un vi lleuger, aromàtic i fresc per brindar sense límits”, han reconegut des del celler. En aquest cas, es tracta d’un vi fresc, que transmet joventut, “però sense perdre el segell de qualitat que implica la marca Celler Masroig”, han afirmat des del celler. “Macabeu Zero té la mateixa intensitat i frescor, així com la mateixa versatilitat que la resta dels nostres vins”.

Una part visitable del celler Masroig / Cedida
Una part visitable del celler Masroig / Cedida

100% Macabeu i 0% alcohol

Macabeu Zero és un vi blanc elaborat 100% amb macabeu, però amb un 0% d’alcohol. El raïm fa la fermentació tradicional en tines d’acer inoxidable a temperatura controlada, i una vegada elaborat el vi, es porta a terme un delicat procés de desalcoholització amb la mínima intervenció per tal de no alterar les aromes ni els sabors del raïm, respectant així al màxim el producte original. En aquest sentit, i tal com ha exposat Celler Masroig, “el resultat és un vi de color groc verdós, elegant i brillant. En nas presenta aromes a fruita amb tocs cítrics, i un cop en boca és un vi fresc, equilibrat i rodó, amb sabors fruitats i herbacis”.

Més notícies
Notícia: Els caves ecològics de Cava Jovani, ideals per celebrar la revetlla
Comparteix
El celler del Penedès aposta per la criança llarga i el respecte pel territori en una de les nits més emblemàtiques de Catalunya
Notícia: Morgan Stanley i Banc Santander gestionaran la venda de Raventós Codorníu
Comparteix
El fons d'inversió nord-americà Carlyle, propietari del 68% de la companyia vitivinícola, busca aprofitar el bon moment de l'empresa per repensar-se la seva participació
Notícia: Mor l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
Comparteix
Liderava la companyia amb els seus germans Javier i Isabel
Notícia: Guia per brindar: quin escumós triar segons la coca de Sant Joan?
Comparteix
Tres escumosos per brindar segons la coca de Sant Joan que triïs per donar la benvinguda a l’estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa