VadeVi
[concurs] Sorteig de tres vins negres catalans
  • CA

Acaben les festes de Nadal i en alguns casos les reserves de vins que havíem seleccionat o comprat especialment per l’ocasió. Si aquest és el vostre cas, heu de participar al sorteig que us proposem i que us permetrà aconseguir tres ampolles de vi negre d’una manera molt senzilla i, sobretot, gaudir d’uns productes excel·lents, i de proximitat.

Són tres vins de tres territoris vitivinícoles catalans diferents.

D’una banda, Exibis La Baula 2017 és un vi negre que elabora el celler Can Serra dels Exibis Viticultors a la zona del Pla de Bages. És un cupatge de les varietats sumoll i mandó a parts iguals.

El segon vi que inclou el lot s’elabora al territori de la Terra Alta, concretament al municipi de Bot. Clot d’Encís negre és un producte que surt al mercat a partir del cupatge de varietats com la garnatxa negra i el sirà.

El tercer vi convida a fer un viatge cap a terres de Lleida. La Creu 2018 és un dels vins que elabora el celler Analec, un monovarietal d’ull de llebre que neix a la subzona de Costers del Segre Vall del Riucorb.

Es tracta certament de tres productes molt diferents, però que poden acompanyar perfectament diversos àpats o gaudir-se sols amb bona companyia. No perquè ho diguem nosaltres, que també, sinó perquè també els avala haver rebut diversos reconeixements en concursos nacionals i internacionals.

Participar-hi és molt senzill

Només cal que seguiu el perfil d’Instgram de @Vadevi, li doneu al m’agrada de la publicació i mencioneu tres amics, amigues o aquelles persones amb qui us agradaria compartir els vins. Hi ha temps fins el divendres 4 de febrer, que anunciarem al nostre perfil d’Instagram el guanyador o guanyadora després d’un sorteig realitzat amb #EasyPromos.

☘️ MOLTA SORT! ☘️

View this post on Instagram

A post shared by Vadevi (@vadevi.cat)

Molta sort! ☘️

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa