VadeVi
El millor escumós dels Premis Verema es fa al Penedès

Els resultats sorgeixen a partir de la votació popular de consumidors i amants de la cultura i el vi i la gastronomia, i enguany, els organitzadors d’aquests Premis Verema han celebrat haver superat expectatives “amb un increment de vots sense precedents”. Els reconeixements, expliquen, volen “aportar el nostre granet de sorra a la millora del sector del vi i la restauració”, que encara s’enfronta a “seriosos reptes i grans dificultats”.

El concurs Verema premia diverses categories, entre les quals el/la millor sommelier, el millor tractament del vi en sala, millors vins blancs, rosats, negres, escumosos, generosos i dolços. També es destaca el millor projecte solidari i el millor celler. Tots ells, corresponents a l’edició 2021.

Els vins, projectes i empreses catalanes han rebut alguns d’aquests reconeixements en diverses d’aquestes categories, especialment destacables en la categoria de vins millor vi escumós de l’any que ha estat per un vi i celler català: el Gran Juvé & Camps Gran Reserva 2016, del celler centenari Juvé & Camps. En la mateixa categoria, també hi destaca en tercera posició el III Lustros 2013 de Gramona.

La Gran Familia del Vino, la campaña de seis bodegas familiares para apoyar  a la hostelería - La Gaceta del Vino
Vins del projecte ‘La Gran Familia del Vino’ | Verema

D’altra banda, en la categoria de Millor Projecte de Formació – Solidari i Medi Ambient de 2021, han premiat en primera posició La Gran Familia del Vino, una candidatura conjunta presentada per diversos cellers, entre els quals, el també pendesenc Recaredo. Es tracta d’una col·laboració entre Recaredo, com dèiem, i Bodegas Fariña, Muga, Grupo Yllera, Terras Gauda i Toro Albalá a través de la qual van posar en marxa accions de suport al sector vitivinícola i restaurants de l’Estat després de mesos difícils provocats per la pandèmia de la Covid19.

Per últim, la presència catalana també hi és en la categoria de Millor Distribuïdor o Importador de 2021, on hi destaca al podi, en tercera posició, el grup Perelada Comercial.

El lliurament dels Premis Verema 2021 tindrà lloc aquest dijous 24 de març a partir de les 19h de la tarda al saló Apolo de l’Hotel Balneari Les Arenes de València. Podeu consultar aquí el llistat complet de guardonats als Premis Verema 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa