Família Ametller presenta novetats al seu celler del Priorat. Els Igols, un dels vins icònics del projecte, estrena etiqueta i ho fa a partir d’un nou disseny juga amb els colors blanc i daurat i que combina text i imatge de la finca d’on neix la garnatxa amb la qual s’elabora el vi.

La Finca dels Bolivians es troba en un dels costers més singulars de la vinya de Les Solanes, al municipi de Porrera”, anuncia l’etiqueta, i dona vida a ceps de garnatxa que se situen per sobre dels 500 metres d’altitud i en una pendent que supera el 50% d’inclinació. Per això, afegeixen, que fer aquest vi “requereix d’una viticultura heroica“.

Els Igols (DOQ Priorat) és un vi negre elaborat principalment amb garnatxa negra i de llarga criança, de fet, el canvi d’etiqueta surt amb l’anyada 2011. Es verema a mà i fa criança en botes de roure francès durant 12 mesos, i posteriorment seguirà reposant en ampolla durant 96 mesos (8 anys) més. És un vi que acompanyarà bé plats consistents de carns vermelles i de caça.

Nou comentari

Comparteix