Bodegas Muga ha presentat a Barcelona el seu nou vi Flor de Muga Blanco 2018, un vi que neix fruit de la inquietud del celler per incorporar al seu portafoli un vi blanc de criança que recuperés l’esperit dels vins blancs que ja feien al celler als anys 70 del segle passat però amb un caràcter modern, elegant i molt gastronòmic. El Flor de Muga Blanco és un vi de guarda adaptat als gustos actuals que es vol posicionar com el gran vi blanc de la Rioja.

La presentació d’aquest nou vi de producció limitada elaborat amb un cupatge de les varietats viura (macabeu), garnatxa blanca i maturana blanca, s’ha fet al restaurant Informal, situat a la terrassa de l’hotel The Serras de Barcelona on s’ha acompanyat d’un menú que el xef amb estrella Michelin Marc Gascons ha dissenyat per l’ocasió.

Barcelona és una de les ciutats que millor acull els vins d’aquest celler de la Rioja. Les vendes a la capital catalana suposen un 10% del total de les vendes de Bodegas Muga a l’estat espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa