El mercat de vins catalans és viu i dinàmic i, més enllà de veure l’arribada de les noves anyades, aquests dies també hi ha qui aprofita per anunciar o presentar la renovació d’imatge i disseny amb què vesteixen les ampolles.

Aquest seria el cas per exemple, de Vallformosa, celler que ha donat a conèixer les novetats en etiquetatge de dos dels productes de la seva gamma, donant resposta segons paraules del celler a la seva aposta per “cuidar, treballar i millorar els productes” de la casa. Les novetats estan en la gamma del Masia La Sala i en el blanc i negre LaViña.

Mantenint l’història d’aquesta casa pairal d’estil mediterràni del segle XV, que és l’edifici més antic de Vallformosa, Masia La Sala ret homenatge a la revolució que va suposar-hi l’arribada dels primers vehicles de motor, on entre d’altres coses s’hi pot veure un cotxe, camió i tractor, aquest últim conduït per una dona, a qui també volen reconéixer en la nova imatge. El Masia La Sala Rosat estará disponible amb tap de rosca mentre que els Masia La Sala Blanc i Negre es presentaran en dos formats: suro o rosca. 

D’altra banda, també han actualitzat la imatge de la gamma La Fauna de LaViña. En aquest cas, imatges i productes que reten homenatge a la fauna que habita entre les vinyes de la propietat.

Deu anys d’Il·lusió, a Xavier Clua

Des de la Terra Alta, Xavier Clua celebra enguany l’aniversari d’un dels seus vins icònics, l’Il·lusió. L’anyada 2021 d’aquest jove garnatxa blanca 100% serà la desena que ha embotellat el celler. “Estem molt contents del producte i la seua evolució”, diran els responsables del projecte, amb seu al municipi de Vilalba dels Arcs. És un vi que ha acompanyat la consolidació del projecte, i que ara passades les deu veremes, ja compleix un més dels requisits que es demana per esdevenir un vi de finca de Catalunya. “És un vi nascut d’una sola finca, de l’emblemàtica Cova, i seria una gran il·lusió per nosaltres que sumés aquest important reconeixement”, dirà la propietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa