VadeVi
Neixen quatre vins inspirats en la polèmica cançó de Shakira i Bizarrap
  • CA

BZRP Music Session #53 de Shakira i Bizarrap ha estat una de les sensacions musicals dels darrers mesos, també una de les cançons que més ràpidament s’ha viralitzat, compartit i taral·lejat arreu. La lletra va fer la volta al món de seguida va veure la llum pública i aviat tothom coneixia la tornada i la melodia d’un tema que la colombiana va dedicar a qui fou durant anys la seva parella, el futbolista Gerard Piqué i a la seva actual parella Clara Chía.

Més enllà del poder de la música, de la història i del rerefons de desamor, la cançó va suposar un impacte positiu per diverses marques, que mencionades a la lletra, van poder aprofitar el momentum i jugar un rol actiu en tota la història. Tots recordareu el cas de Casio o el Twingo, si bé és cert que no van ser les úniques que van aprofitar la tirada.

Ara, hem sabut que el món del vi no serà aliè a aquest trending i que també ha volgut sumar-se a l’aventura. Recentment, coneixíem que una empresa de Valladolid, Vino de Ángeles, ha embotellat quatre referències que ha anomenat a partir de diverses frases mítiques de la cançó.

Els quatre vins de la gamma ‘Una Loba como yo’ | Foto: Vino de Ángeles

La gamma es diu ‘Una Loba como yo’

Els responsables d’aquest projecte de Castella i Lleó comparteixen que han creat la gamma de la mà de diversos cellers de la regió per donar força als vins del territori i que ho han fet amb l’objectiu d’arribar al consumidor jove a partir de vins frescos i actuals. Els quatre vins surten sota la gamma Una loba como yo. Són els següents.

Para tipos como tú és un vi negre fet amb la varietat ull de llebre i que s’elabora a Ribera del Duero després d’una curta criança en bota. Una loba como yo no está para novatos dona nom a un vi rosat elaborat a Cigales; i els dos últims comparteixen varietat: Clara-mente és un verdejo que surt sota la DO Rueda i Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan és un altre monovarietal de verdejo, que en aquest cas, s’elabora a la zona de Toro.

Els vins estan a la venda per un preu que oscil·la entre els 6,5 als 7,95 euros i es poden adquirir a través d’aquesta pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa