VadeVi
Set vins dolços per allargar la sobretaula vora el foc
  • CA

Nosaltres som molt de dolços, i ens perden els vins rancis. I sent Catalunya un país de tradició elaboradora d’aquest tipus de vins, sovint també anomenats de postres, volem reivindicar i recordar aquests productes que poden ser fantàstic companys d’una sobretaula, ara que ha vingut el fred, que allarguem ben calentons vora el foc.

Us proposem set vins que en la darrera edició dels Premis Vinari, el concurs de vins catalans, van destacar amb una medalla d’or, i un setè, que es va distingir amb el millor vi dolç del 2021.

Puig de les Guilles de l’anyada 2012 ha estat escollit com a millor vi dolç català del 2021

El millor vi dolç de Catalunya d’aquest 2021 és Puig de les Guilles 2012, Grup Oliveda (DO Empordà).

El mateix concurs va premiar amb una medalla d’or les següents referències, elaborades des del sud del país, a la Terra Alta, fins a l’Empordà, passant per Tarragona i el Penedès.

  • Gaintus Sobremadurat 2017 del celler Montrubí (DO Penedès)
  • Poble Vell Blanc 2015 del Celler Agrícola de Corbera d’Ebre (DO Terra Alta)
  • Sol i Serena 1931 Espolla Garnatxa d’Empordà, del Celler Cooperatiu d’Espolla (DO Empordà)
  • Sol i Serena Vimblanc 2020, del celler del Molí de Rué (DO Tarragona)
  • Solera 1931 Espolla Garnatxa d’Empordà, del Celler Cooperatiu d’Espolla (DO Empordà)
  • Torre de Capmany 2020, del Celler Pere Guardiola (DO Empordà).

Són vins molt especials, plens d’aromes i matisos que de ben segur que satisfaran el vostre paladar, alhora que us faran recordar aquells sabors de sempre i recuperar velles tradicions que no podem perdre a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa