VadeVi
[SORTEIG] Maridatge de caviar Nacarii amb Cava Bertha
  • CA

El bon temps ens desperta ganes de sortir, de compartir aventures, de viure noves experiències… Avui des del Vadevi us volem facilitar la tria, perquè sortegem una fantàstica sessió de maridatge per a dues persones al local de Caviar Nacarii a Barcelona.

En què consisteix, la proposta?

Es tracta d’una activitat que us permetrà conèixer una mica millor (si no les coneixeu ja) les diferent qualitats –tradició, selecció o premium– d’aquest producte que Nacarii elabora a les aigües del riu Garona seguint el mètode tradicional dels mestres iranians; i tot plegat, a partir de les explicacions i guiatge de la responsable de la botiga, Laia Cisquella, que introdueix tots aquests conceptes i en recomana una degustació en maridatge amb una copa de vi escumós.

Caviar Nacarii i cava, un maridatge explosiu | cedida

“M’agrada que la gent descobreixi que fem un caviar excel·lent a la Val d’Aran i el maridatge em permet apropar aquest producte exclusiu d’una manera desenfada, divertida i vivencial”, explicava fa uns dies Cisquella a Vadegust.

Bertha Cardús, un cava que fa bon maridatge amb el caviar Nacarii | Cava Bertha

I per al maridatge, la millor tria, un Cava Bertha, per exemple el seu Cardús Brut Nature Gran Reserva que s’elabora a partir del cupatge tradicional de xarel·lo, macabeu i parellada. És un cava de llarga criança, que supera els 40 mesos abans de sortir al mercat.

La combinació, us ben assegurem, serà plaent i harmònica. Com l’experiència que podeu viure de forma gratuïta si us animeu a participar en aquest sorteig que tindrem actiu, a les xarxes de Vadevi, fins el proper 16 de maig a les 12h del migdia.

View this post on Instagram

A post shared by Vadevi (@vadevi.cat)

Trobareu l’Espai Nacarii al carrer Bori i Fontestà número 4 de Barcelona.

Espai Nacarii de Barcelona | Julia Gamissans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa