VadeVi
Cas tancat pel robatori milionari a l’Atrio
  • CA

Jose Polo i Toño Pérez, propietaris del restaurant Atrio de Càceres, han donat per tancat el cas del robatori de les 45 ampolles de vi de la seva col·lecció particular valorades en total en més de 300 mil euros.

El robatori va tenir lloc a finals d’octubre de l’any passat i, segons apunten diverses fonts properes al projecte, no han pogut ser localitzades malgrat els cinc mesos d’investigació que ha dut a terme la Unitat Central de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Policia de l’Estat.

El restaurant cacereny, amb dues estrelles Michelin i amb un dels cellers de vins més amplis del món, ha resolt l’expedient amb la seva companyia d’assegurances a través de la mediació de l’empresa Sánchez Castañón SL de Zafra, de Badajoz, segons apunta l’agència EP.

Ara, després de mesos d’investigació i un cop tancat l’expedient de l’assegurança, els propietaris comparteixen el desig de seguir treballant amb la mateixa il·lusió i entusiasme de sempre. Polo i Pérez han compartit la importància de confiar en professionals d’una empresa asseguradora que poden garantir la protecció del risc de qualsevol negoci.

Recordem que el cas se situa la nit del 26 al 27 d’octubre, quan suposadament una parella que s’allotjava a l’hotel s’hauria colat al celler i hauria pres 45 ampolles de vi, entre les quals, 38 Romanée Conti i 7 Chateau d’Yquem, una de les quals, de l’any 1806 que estaria valorada en uns 310 mil euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa