VadeVi
Tres cellers opten a posar el seu cava al Club Rotary la temporada 22-23
  • CA

Aquest proper 9 de setembre es proclamarà el Cava Club Rotary per la temporada 2022-2023. Serà tot just després d’una jornada on s’hi convidarà un jurat especialitzat perquè pugui avaluar totes les candidatures (és a dir, els vins que enguany competeixen) a partir d’un tast a cegues.

Després d’una primera selecció feta pel Consell Regulador del Cava i avalada per la Confraria del Cava, que és la responsable de l’organització d’aquest acte de selecció, els tres cellers finalistes son Avinyó, Roger Goulart i Viader Cayón. I el producte presentat per alguna d’aquestes tres empreses que surti escollit serà present en tots els actes del Club Rotary durant un any, representant així aquesta associació solidària nascuda l’any 1905 a Chicago.

El jurat estarà format pel periodista i Formador en Cava Ramon Francàs, el sommelier i finalista del concurs de l’Associació Catalana i Espanyola de Sommeliers, Toni Albiol i l’enòloga de Caves Vilarnau i membre de la junta directiva de la Confraria del Cava, Eva Plazas.

El Cava Rotary Club té caire solidari | imatge: Club Rotary

Un cava solidari

El Cava Club Rotary és també un cava solidari. I és que per cada ampolla venuda es realitza una donació d’1,5 euros a la Fundació Rotaria End Polio i amb aquesta mateixa quantitat la Fundació pot vacunar 3 infants d’aquesta malaltia.

A l’acte del dia 9 de setembre hi podran assistir membres del Club Rotary i Confrares de la Confraria del Cava. Un cop escollit el cava guanyador, els presents podran degustar les diferents mostres presentades a concurs i gaudir d’un sopar, ofert pel restaurant Torre del Gall de Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa