VadeVi
Serveixen vi del Priorat al sopar exclusiu de ‘Le Club des Chefs des Chefs’
  • CA

L’associació culinària Le Club des Chefs des Chefs (CCC) ha triat Madrid per celebrar la seva darrera reunió que ha tingut lloc aquest mes de juliol al Mandarin Oriental Ritz. Aquesta societat gastronòmica que reuneix els cuiners dels primers ministres i caps d’estat d’una trentena de països del món celebra anualment una trobada per debatre l’actualitat i els reptes de futur del sector.

Per maridar l’ocasió, o més ben dit el sopar, s’ha seleccionat un vi català que durant el sopar de gala s’ha servit amb el plat principal de poularde de bresse. El sopar ha tingut un caràcter benèfic i els diners recaptats es destinen a la fundació del reconegut xef José de Andrés.

El Clos Fontà de Mas d’en Gil és un cupatge de garnatxa i carinyena de vinyes velles | web celler

El vi seleccionat ha sigut el Clos Fontà de la finca de Mas d’en Gil. Un vi que neix de la històrica finca de Mas d’en Gil situada al sud de la Denominació d’Origen Qualificada PRIORAT que ja arribat a la taula dels més de 40 països als quals exporta, entre els quals, França, Japó, Suïssa i els Estats Units.

Es tracta d’un producte elaborat a partir del cupatge de garnatxa i carinyena de vinyes velles que té una criança de catorze mesos en roure francès i trenta sis mesos en ampolla, “per poder oferir així la versió més fina dels tanins prioratins”, segons paraules dels elaboradors. “Sedositat, complexitat i mineralitat per un vi que busca ser un vi fi clàssic de la terra de llicorella”, afegiran.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a juliol 15, 2022 | 20:31
    ciutadà juliol 15, 2022 | 20:31
    El vi del priorat és un vi excel·lent, magnífic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa