VadeVi
“Xeic, agafa’m que estic boníssim”, clama un vi de la Terra Alta
  • CA

Xeic és una expressió que s’utilitza habitualment com a salutació en diversos municipis de les Terres de l’Ebre. Ara, a més a més, també dona nom a la nova gamma de vins del celler Josep Vicens de Gandesa, que presenten al mercat en format bag in box.

“Xeix, agafa’m que estic boníssim”, “Xeic! Este vermut et fa flotar”, o “Xeic, tasta este vi, és la hòstia”, són els claims que incorpora el nou packaging d’aquesta aposta que també s’ha fet acompanyar d’il·lustracions divertides per fer el producte estèticament atractiu. La gamma inclou un vi blanc, un de negre i un vermut, tots tres productes elaborats pel celler terraltí.

“Volem atraure l’atenció del consumidor utilitzant formats més moderns i dissenys atrevits“, comenta a Vadevi Josep Vicens, propietari de la marca. “Durant els mesos de confinament hem vist créixer l’interés pel vi a doll, i creiem que com el vi agrada, esta nova fórmula serà un reclam per aquelles persones que volen gaudir del vi a casa, en diversos moments del dia, i que podran conservar en bones condicions dins el sistema de bag in box”.

Els Xeics blanc i negre estan a la venda per un preu de 12,40€ i el vermut, a 17,95€ i es poden aconseguir a la botiga que el celler té a Gandesa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa