VadeVi
Xifra rècord per una vertical d’ampolles màgnum de Vega Sicilia
  • CA

La reconeguda casa de subhastes Bahera/wines ha celebrat audiència aquests primers dies de desembre, i ho ha fet amb vendes que han superat les expectatives de molts. En total, estaven a disposició del millor postor fins a 1.500 ampolles en format màgnum i altres grans formats repartides en 192 lots, tots ells embotellats per cellers d’àmbit europeu, californià i australià.

Una vertical de 36 màgnums de Vega Sicilia Único ha estat adjudicada a ‘postor’ telefònic per l’import de 109.800 francs suïssos, el que vindrien a ser uns 111.000 euros. Segons informa elEconomista, aquest hauria estat el preu més elevat que s’ha pagat a la subhasta, seguit del lot 92, el Richebourg de l’anyada 1959 de Domaine Henri Jayer, pel qual es van pagar uns 84.500 francs, que són prop de 87 mil euros.

Vega Sicilia Único

“A la selecta cort dels grans vins del món”

Pablo Álvarez Mezquiriz, conseller delegat de Bodegas Vega Sicilia, ha fet valoració d’aquesta efemèride. “La de Vega Sicilia és una història familiar que des dels anys vuitanta s’assenta sobre dos pilars principals: el primer, la constància en aconseguir la millor qualitat del producte, com a garantia de tots els vins que fem”, comenta; i el segon, “el factor més humà, que dona fe a la mirada que posem sobre el client”. Respecte a la subhasta dirà: “Aquesta venda consagra el nostre vi ‘Únic’, que tradicionalment s’ha reconegut per ser un dels grans vins espanyols, però ara ha entrat a la selecta cort dels grans vins del món“, dirà Álvarez.

Baghera/wines

Baghera/wines, amb seu a Ginebra, és una de les empreses líders d’àmbit europeu en subhastes de vins rars. Des de l’any 2015, Michael Ganne i Julie Carpentier gestionen un despatx que es dedica exclusivament a aquest tipus de productes i que ofereix assistència a col·leccionistes en tots els aspectes que poden tenir a veure amb les col·leccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa