VadeVi
Els alumnes d’exportació de la WineBS podran participar a la Barcelona Wine Week 2020
Copes de vi

!--akiadsense-->

La Wine Business School de Vilafranca començarà dia 6 de març el curs sobre exportació en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili. Està adreçat a responsables de cellers que vulguin obrir nous mercats, graduats en màrqueting, i professionals de la comercialització que estiguin interessats en l’exportació de vins.

Un dels punts forts del curs es treballar la planificació. Moltes vegades els cellers petits comencen a exportar a instàncies d’un distribuïdor conegut o una mica per intuició, però aquestes operacions no sempre surten bé perquè no s’ha analitzat prèviament el mercat, les possibilitats i els costos, entre d’altres. Amb una planificació ben estructurada, la incursió a un nou mercat és més segur i fiable.

És per això que en aquesta formació de 100 hores, 80 d’elles presencials i 20 online es treballarà un Pla de Promoció Internacional de l’Empresa. I també es farà esment a la participació en fires i a aquelles coses que no s’han de fer mai per aconseguir vendre vi a un mercat estranger.

Finalment, els alumnes que superin el curs tindran l’oportunitat de participar al nou saló de vins de la Fira de Barcelona que es farà per primer cop l’any 2020, la Barcelona Wine Week sota l’empara de l’INCAVI. S’obre així la possibilitat no només de posar en pràctica els coneixements rebuts durant la formació sinó també obrir el propi producte a distribuïdors internacionals que assiteixen a la fira a la recerca de nous productes.

El coordinador del curs serà el Doctor Jaume Gené Albesa i la resta de docents seran Pere Mateo, el Director Comercial de Cellers Unió, Francesc Sola Ortigosa de Consulting BCN, Agueda Capafons de Nemhi – Formador i Consultor, Christophe Marquet, docent de la URV i assessor del Celler Covides, Núria Ruiz, consultoria de Qualiavins, Patrick Web de Coast to coast wines i Marc Tarragó de Cellers Torres.

Us podeu inscriure i trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa