VadeVi
Ampliar i descobrir noves eines són l’atractiu del Post Grau de la WineBS segons els seus alumnes
  • CA
Ampolles de vi buides

!–akiadsense–>

“El que havia après de forma intuitiva i incomplerta de cop prenia sentit”. Així ho explica Isabel Vázquez. Ella és sommelier i treballa al departament comercial i de màrqueting de Castell de Perelada i aquest curs passat ha estat alumna del Post Grau en gestió d’empreses vitivinícoles de la Wine Business Sschool. Ells tenia clar que la part més tècnica d’elaboració del vi i tast li aniria bé per reciclar-se i l’altre bloc li serviria per posar en ordre coneixements que ja tenia per no estaven ordenats. “Moltes de les coses que ha après no les aplicaré directament, però em permeten entendre millor molts dels departament de l’empresa on treballo”, explica Isabel.

Del mateix parer és Gerard Maristany que treballa al departament comercial de Recaredo. Maristany també és sommelier i es va decidir a fer aquest Post grau atret per les dues vessants, per la part empresarial i també per la part de tècnica de producció de vi per recuperar i ampliar coneixements, Ara diu que entén molt millor “perquè la meva companya encarregada de la traçabilitat s’estressa en segons quins moments”.

En canvi per Elisabeth Àlvarez és una mica al contrari. Ella ve del món financer i sempre ha estat una apassionada del vi. Tant, que amb el seu company hi han dedicat un bloc, Del Racimo al Paladar. Així les coses, a ella l’interessava especialment tota la part dedicada a la producció del vi, la part mes tècnica, perquè voldria donar un gir a la seva vida professional.

Ara bé, també ha valorat molt tot el reciclatge que ha fet des del punt de vista empresarial i també els coneixements que ha adquirit sobre comunicació i màrqueting del vi.

Les inscripcions pel Postgrau universitari en gestió d’empreses vitivinícoles que es fa a Vilafranca del Penedès amb la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic estan obertes i trobareu tota la informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa