VadeVi
Curs d’anglès enoturístic certificat, a l’Escola d’Enoturisme
  • CA

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya obre convocatòria per una nova edició del curs d’anglès turístic i enoturístic certificat que impartira Andrew Ashurst, professor d’anglès especialitzat en el món del vi. La seva experiència l’ha convertit en un referent en la seva professió amb formació específica per al sector.

Aquest curs consta de 90 hores repartides en 18 sessions que s’impartiran els dilluns al matí de 9h a 14h. Comença el dia 24 de gener i acaba el 6 de juny de 2022. En aquest tastarem 50 referències de vi i escumós de tot el territori català en anglès per apropar el llenguatge vitivinícola. En el curs també es proposaran situacions turístiques per a ser capaços de resoldre-les amb solvència en llengua anglesa.
El curs està 100% subvencionat per a persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d’ERTO o ERO.

Així mateix, aquestes 90 hores formen part d’un certificat oficial i des de l’Escola s’emetrà un certificat oficial de professionalitat.

El curs està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d’ERTO o ERO que tinguin interès en adquirir les eines necessàries per a poder comunicar-se de manera efectiva en anglès en l’àmbit turístic i enoturístic. En equivalència a un nivell 2, demana que els participants tinguin com a mínim l’ESO finalitzada o un cicle formatiu de grau mig.

FITXA DE LA FORMACIÓ

  • Durada total del curs: 90 hores.
  • Dates del curs: Del 24 de gener al 6 de juny de 2022
  • Horari: les classes presencials seran els dilluns al matí de 9h a 14h.
  • Lloc d’impartició: Edifici de l’Enològica al carrer Amàlia Soler 29 de Vilafranca del Penedès.

Més informació i inscripcions, en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa