VadeVi
Descobreix els riscos i oportunitats del canvi climàtic en el sector vitivinícola
Vinyes de Can Vendrell, Subirats
Vinyes de Can Vendrell, Subirats | Cedida (Mª Rosa Ferré)

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Davant els canvis del clima, el sector vitivinícola s’ha d’adaptar a les noves condicions per continuar produint productes de la màxima qualitat. Per fer front a aquests canvis, la Wine Bussines School, conjuntament amb la Fundació Universitat Rovira i Virgili, organitzen el curs ‘Canvi climàtic: riscos i oportunitats per al sector vitivinícola‘ a Vilafranca del Penedès.

L’objectiu d’aquesta formació és ensenyar i sensibilitzar sobre la influència del canvi climàtic i els impactes en el territori i la producció vinícola. Per enfrontar-les, en el curs es proporcionaran eines per implantar mesures d’adaptació actives a través de diferents accions en l’àmbit empresarial.

El curs té una duració de 7 sessions, a més de les sessió inaugural. L’apertura se celebrarà el dia 22 de març de 2019 a la Wine Bussines School de Vilafranca i anirà a càrrec de la Dra. Manola Brunet, presidenta de la Comissió de Climatologia de l’Organització Meteorològica Mundial, i el Sr. Miquel Agustí Torres.

La resta de sessions se celebraran el 29 de març, el 5, 12 i 26 d’abril; i el 3 i 10 de maig i tindran una duració de 4 hores (10-14 h).

Troba tota la informació a la pàgina web de la WINEBS.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa