VadeVi
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ofereix orientació a persones i empreses en turisme del vi
  • CA

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ofereix un servei d’orientació i formació professional per a persones interessades en formar-se o trobar sortides professionals en l’àmbit turístic i enoturístic. A més a més, també dona l’opció a les empreses la possibilitat de beneficiar-se de bonificacions dels ERTO a través de la formació i en l’optimització de la qualificació laboral i professional del seu equip de treballadors i treballadores.

Orientació a persones treballadores

Està adreçada a treballadors i treballadores en actiu que hagin patit o estiguin en situació d’ERTO, ERO, autònoms o Demandants d’Ocupació que estiguin interessats en formar-se o trobar sortides professionals en l’àmbit enoturístic. Així, l’escola acredita l’experiència laboral, ofereix cursos subvencionats depenent les  necessitats de l’interessat i orienten cap al seu camí laboral.

Quins són els beneficis, per als treballadors?

  • Acredita l’experiència laboral.
  • Orienta cap a quin camí laboral seguir.
  • Cerca formació que ajuda a mantenir o promocionar-se en un lloc de treball.
  • Cerca feina de manera efectiva.

Orientació a empreses

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya dona la possibilitat de beneficiar-se de les bonificacions a la seguretat social dels nous ERTO a través de la formació, i també valorar com optimitzar la qualificació laboral i professional del seus treballadors/es. Oferim l’acreditació dels seus coneixements adquirits amb l’experiència amb l’objectiu de poder aconseguir un reconeixement de professionalitat oficial.

A tall de resum, aquest servei aporta els següents beneficis per a l’empresa:

  • Per poder beneficiar-se de les bonificacions a la seguretat social en la nova modalitat de ERTO formació.
  • Per valorar aquells treballadors/es que poden acreditar els seus coneixements adquirits amb l’experiència amb l’objectiu de poder aconseguir un reconeixement de professionalitat oficial.
  • Per formar als treballadors i treballadores i fer possible una millor adequació al lloc de treball.
  • Per poder encaminar laboralment a aquells/es treballadores/es en situació d’ERTO que l’empresa sospita que no podrà tornar a absorbir donades les circumstàncies.

Aquest servei és 100% subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.

Més informació, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa