VadeVi
Formar-se en vins i compartir l’aprenentatge en el projecte de final de curs

“Fem un Tasta Vins?” Aquesta és la crida amb què els alumnes del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles convocaven diverses perdsones -del món del vi o externs- per presentar el seu projecte de final de curs.

Un projecte integral, com la formació en sí. Impartida a la Wine Business School, gràcies a la col·laboració interuniversitària entre la Rovira i Virgili de Tarragona i la de Vic, ofereix un temari complet sobre el sector vitivinícola de Catalunya: es parla de viticultura, d’enologia, de gestió d’empreses vitivinícoles i de màrketing de vi, entre moltes altres matèries. Els estudiants, després de tot l’any d’aprenenatge, han de posar en pràctica bona part de la teoria apresa amb l’organització d’una jornada de tast de vins, on ells mateixos assumeixen els rols necessaris per a la seva correcta execució: preparació de la sala de tast; servei de vins; explicació del producte que se serveix a la persona que en demana un glop… Fins i tot, l’entregistrament de l’experiència en vídeo, per poder compartir i informar dels resultats de la jornada.

Aquest és el vídeo final enregistrat, editat i produït pels estudiants de la promoció 2016-2017:

El Diploma de Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles neix amb la voluntat d’oferir la professionalització necessària a les diverses branques del sector del vi a Catalunya. El programa pretén donar resposta les necessitats en la gestió de l’empresa vitivinícola i en el coneixement del producte que vertebra aquestes empreses.

Les inscripcions al Postgrau estan obertes fins a primers d’octubre i es poden formalitzar a través d’aquest enllaç.

Fitxa de la formació

  • Dates: del 20/10/2017 al 31/10/2018 (classes presencials fins el 17/06/2018)
  • Horari: divendres de 16h a 20:30h i dissabtes de 9h a 14h
  • Ubicació: Seu de la Wine Business School: C/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès.
  • Impartició: Presencial
  • Durada: 30 ECTS

Més informació, a la web del curs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa