VadeVi
Guia especialitzat en enoturisme, una professió de futur
  • CA
Enoturisme del cava

!–akiadsense–>

La crisi del coronavirus està provocant un replantejament en l’oferta de les activitats de l’oci. Tot i que la incertesa encara plana sobre com serà aquesta nova normalitat el que està clar és que la proximitat, els espais grans i l’aire lliure seran claus per atraure els visitants, una elements que caracteritzen l’enoturisme.

És per això que des de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya es posa en marxa un cicle formatiu de grau superior de Guia, Informació i Assistència turística especialitzar en Enoturisme i en modalitat dual, perquè entenen que aquests nous valors han vingut per quedar-se.

Aquesta formació proposa assolir les competències i la titulació necessària per desenvolupar aquesta carrera professional com a tècnic en turisme però especialitzat en el marc de l’enoturisme i amb la modalitat dual que ofereix l’opció d’estar en contacte amb l’empresa durant 1000 hores aprenent però també amb una remuneració per la teva tasca. La formació DUAL és ara per ara una de les màximes garanties d’inserció laboral, ja que més del 75% d’alumnes que cursen aquesta modalitat troben feina en allò que s’han format.

Per conèixer més detalls d’aquest cicle i també de les instal·lacions de l’escola es pot fer un recorregut amb la seva directora Ester Garcia a través d’Instagram. Un espai que s’organitzarà seguint totes les mesures de seguretat indicades per poder fer classes presencials.

Trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa