VadeVi
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya vol preparar el sector pel post coronavirus
  • CA
Vi online

!–akiadsense–>

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya de Vilafranca del Penedès posa en marxa conferències online participatives per ajudar el sector del vi a preparar la sortida de la crisi del coronavirus.

El vi és un dels sector més afectats per les mesures restrictives per evitar el contagi de la Covid-19 i des de l’Escola d’Enoturisme volen amb l’ajuda dels experts a donar eines per remuntar aquest episodi.

Segons la seva directora, Ester Garcia, amb els webinars que es posen en marxa a partir del 27 d’abril “es donaran unes pautes de sortida, perquè cadascun dels participants pugui articular els seus propis protocols per garantir la continuïtat dels seus projectes”.

Aquestes activitats son gratuïtes i es faran online, però per participar-hi cap inscriure’s seguint aquest enllaç.

Seran 40 minuts d’exposició per part de diferents experts en matèries concretes com la comunicació, les noves demandes dels consumidors després del coronavirus, la innovació i adaptació de l’enoturisme, etc. Seguidament els participants podran intervenir en la conferència fent les seves aportacions o consultes.

Per Garcia, és important “aquesta mena de brainstorming col·lectiu perquè ens ajudarà a compartir experiències però també a copsar quina és la realitat. De fet un cop acabades, farem arribar les conclusions a la Generalitat per tal que prengui les mesures adequades amb una base real de les necessitats exposades pel sector”.

Trobareu més informació sobre aquestes activitats a través del web de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa