VadeVi
L’Escola d’Enoturisme explorarà els límits dels maridatges
  • CA

!--akiadsense-->

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya vol explorar els límits del maridatge en un dels seus cursos subvencionats de formació contínua que comença dia 29 d’abril a Ocio Vital a Barcelona.

L’objectiu fonamental d’aquest curs és donar eines als alumnes per capacitar-los a l’hora de valorar i adaptar-se a les expectatives dels clients. Les classes es centraran en poder descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar més adequat. També, s’aprendrà a preparar un maridatge raonant,exposant les relacions que intervenen i els criteris pels quals s’ha elaborat.

Les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç.

L’oferta de formació contínua de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya pretén promoure el treball en xarxa per col.laborar entre els diferents actors del territori per a tenir una Catalunya Enoturística i que els restaurants, hotels, empreses de serveis d’oci turístic, botigues especialitzades de BCN puguin participar i compartir treball i visió. I tot això amb cursos 100% subvencionats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa