VadeVi
L’Escola d’Enoturisme obre al públic classes magistrals del curs de sommeliers
  • CA

El proper 14 d’abril s’estrena un cicle de classes magistrals que organitza l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i que versaran sobre diversos temes relacionats amb el món del vi. Aquestes formacions s’inclouen dins el Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l’Associació Catalana de Sommeliers, i que l’Escola va començar a impartir el passat 2 de febrer.

La proposta de l’Escola és ara obrir al públic que hi pugui estar interessat tres sessions formatives organitzades per aquest 2021 que seran les següents:

  • NEUROCIÈNCIA I VI: Què li passa al nostre cervell quan tastem. A càrrec de Josep de Haro, especialista en sensorialitat. La sessió tindrà lloc el 14 d’abril, de 17:00 a 20:00h.
  • EL SERVEI DEL VI: Què necessita el Sommelier per al servei de vi? Què necessita el client? A càrrec de Ruben Pol, Sommelier del restaurant Disfrutar. La sessió tindrà lloc el 17 de maig, de 17:00 a 20:00 h.
  • DIFERÈNCIES DEL VI EN BASE ALS CRITERIS D’ELABORACIÓ: Vins i Productes, és el mateix? Qui fa el vi? Tastem la diferència. Debatem-ho. A càrrec de Ricard Rofes, enòleg de Cellers Scala Dei. La sessió tindrà lloc el 14 de juny, de 17:00 a 20:00h.
Places limitades i inscripció

El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat, ja que les sessions es fan de manera presencial a l’Escola d’Enoturisme. Les aules de l’Escola compleixen les mesures de protecció i seguretat per a la Covid-19, i es garanteix la seguretat en el desenvolupament de les seves classes formatives.

Per a cada Màster Class s’obren 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció és formalitza a dues màsters class, i de 100 € si es reserva plaça a les 3 classes magistrals. Tota la informació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través de la pagina web de l’escola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa