VadeVi
Luz Mariano: “La gràcia del postgrau de la Wine Business School és la versatilitat”
  • CA
Ampolles de vi

!--akiadsense-->

Luz Mariano és argentina. Va arribar a Catalunya fa 2 anys, és enginyera i es dedica a la rebosteria industrial com a Project Manager de I+D+I. Però el vi li agrada molt. I per això es va decidir a inscriure’s al postgrau interuniversitari de la Wine Business School de Vilafranca del Penedès.

Aquest màster està pensat per professionals del sector vitivinícola que es volen reciclar, per aquells que no s’hi dediquen però voldrien fer-ho, i per aquells que estimen el vi i en volen saber més coses. En aquest últim grup és on hi entra Luz Mariano, que tot i que els seus estudis i la seva carrera professional no hi tenen res a veure, hi va trobar allò que estava buscant.

“Vaig veure que el contingut del postgrau podria complementar molt bé els meus coneixements empresarials i afegir-hi una de les meves passions, el vi, i aprofundir en tot el seu procés d’elaboració”, assegura en declaracions a Vadevi.

Primer es va inscriure al mòdul de vitivinicultura, però després va completar el postgrau amb el mòdul de gestió empresaria. “Aquesta és una de les gràcies que tenen aquests estudis, la versatilitat i les facilitats que et dona l’escola. Ho vaig fer perquè em va semblar que era un gran complement a nivell professional de gestió d’empreses i em va servir per endinsar-me en el món del màrqueting, però d’una manera molt pràctica. De fet, els coneixement apresos fins i tot m’han ajudat en la meva feina actual que no té res a veure amb el sector del vi”, afirma.

De la formació, diu que el que més la va sorprendre és que tot i no tenir cap vinculació amb el món del vi ni tampoc en aspectes de màrqueting, no va tenir cap problema en adaptar-se als continguts. “La part pràctica tant pel que fa als tastos de vi com per exemple, la feina en grup de gestió empresarial va ser molt enriquidora” assegura. I afegeix que a més va ser una gran descoberta dels vins catalans.

Sobre aquests estudis trobareu més informació i la possibilitat d’inscriure-us seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa