VadeVi
L’Escola d’Enoturisme programa noves classes magistrals entorn el vi

Aquest mes de febrer tornen les classes magistrals que organitza l’Escola d’Enoturisme de Catalunya per debatre i aprofundir sobre diversos aspectes del món del vi. Es tracta d’un producte formatiu que s’inclou al Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l’Associació Catalana de Sommeliers, i que enguany celebra la segona edició.

La proposta de l’Escola d’Enoturisme és obrir 4 sessions formatives a persones interessades que tinguin alguna vinculació amb el sector turístic, enoturístic, vitivinícola o gastronòmic, o simplement per interès personal. Les sessions seran presencials i es realitzaran a l’edifici de l’Enològica (carrer Amàlia Soler 29 de Vilafranca del Penedès), entre les 17:00h i les 20:00h de la tarda.

La primera màster class, “el mercat internacional del vi: interessos i novetats”, tindrà inici el 23 de febrer. Anirà a càrrec de David Forer, consultor i Master of Wine. Forer és una de les consideracions més altes dins del món del vi, el cim de la capacitat de tast i el coneixement sobre el comerç mundial del vi. És un dels 384 Masters of Wine que hi ha actualment al món. Aquesta màster class s’impartirà en anglès.

El 30 de març tindrà lloc la segona sessió que tractarà sobre la Comunicació en el món del vi. Anirà a càrrec de Montse Alonso, sòcia directora de l’agència de consultoria i comunicació MAHALA Wine, enòloga, sommelier i especialista en màrqueting i RRPP.

Héctor Angulo de Vila Viniteca serà l’encarregat d’impartir la tercera sessió, el 20 d’abril, sobre la Distribució i posicionament dels vins al mercat. Angulo és expert en comercialització i explicarà les accions que implementa l’empresa en el seu mètode de treball per aconseguir un bon posicionament, i així diferenciar-se tant al mercat nacional com internacional.

Finalment, la quarta i última màster class serà el 15 de juny amb Maridatges amb flors i plantes. Altres enfocaments de maridatges i la influència de les flors i plantes en els maridatges. Seràimpartida per Evarist March, expert en guiatge i interpretació del patrimoni també botànic del Celler Can Roca i director de Naturalwalks, i Sara Pérez, enòloga i propietària del celler Venus La Universal (Priorat). 

Places limitades i inscripcions

El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat a 20 places. El preu de la inscripció és de 50 € per a una sessió formativa, de 80 € si la inscripció es formalitza a dues màsters class, de 105 € si es reserva plaça a les tres classes magistrals i 130 € per les quatre sessions.

Tota la informació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través del web de l’Escola d’Enoturisme www.escolaenoturisme.cat

Les màsters Class és un producte formatiu nou que s’ha inclòs aquest any en el Curs de Sommelier Professional, reconegut i homologat per l’Associació Catalana de Sommeliers, i que l’Escola va començar a impartir al febrer del 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa