VadeVi
Pere Regull: “La WINEBS prepara els professionals del vi perquè siguin competitius a nivell mundial”
  • CA
Pere Regull és l'Alcalde de Vilafranca del Penedès
Pere Regull és l’Alcalde de Vilafranca del Penedès | Foto: Ajuntament Vilafranca

!–akiadsense–>

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, parla de l’activitat formativa de la Wine Business School per aquest proper curs 2017-2018. Considera que és una satisfacció portar a Vilafranca cursos universitaris relacionats amb la professionalització en el sector del vi.

Per la pervivència del sector del vi com el tenim ara és fonamental que les petites i mitjanes empreses rebin la formació especialitzada que necessiten, es gestionin de forma eficient i puguin sortir a l’exterior a competir. En definitiva, s’han de guanyar la vida. Només així mantindrem aquest territori que ens agrada tant”, afirma Regull.

L’Alcalde remarca que l’Ajuntament continuarà apostant per WINEBS perquè el sector vitivinícola penedesenc i català sigui competitiu. “No volem ser una escola universitària tradicional, ni fer la competència amb estudis que ja existeixen, sinó complementar-nos i oferir formació útil per al dia a dia de les empreses en matèries com la gestió, l’exportació o la successió familiar. L’objectiu és que les petites i mitjanes empreses vitivinícoles tinguin persones preparades i formades per competir en el món global”.

Els cursos es duran a terme en col.laboració amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, a l’escola de negocis del vi WINEBS, amb seu a l’edifici de l’Enològica i, en concret, s’impartiran 4 activitats formatives.

La primera és un Postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles que es durà a terme en col.laboració entre la URV i la Universitat de Vic, adreçat a professionals del sector vitivinícola que vulguin potenciar les seves habilitats directives, incorporant eines i tècniques que facin més eficient la seva tasca, rol i responsabilitat com a comandaments o responsables. El postgrau es durà a terme els divendres a la tarda i els dissabtes al matí.

Una altra acció serà el curs Gestió de l’empresa familiar vitivinícola: combinació de l’èxit empresarial i l’harmonia familiar, que, segons la directora de la WBS Esther García, pretén treballar el concepte del relleu generacional en l’empresa vitivinícola, un sector on hi ha moltes petites i mitjanes empreses familiars”.

El curs d'”Exportació de vins i caves” va adreçat a responsables de cellers, responsables de màrqueting i exportació de cellers, export area managers“>, directors de màrqueting i exportació, gerents de Pimes i cooperatives vitivinícoles; aquests estudis es cursaran entre març i maig de 2018 amb un total de 70 hores.

Més informació i inscripcions, al seu lloc web thewinebs.vilafranca.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa