La reputació i la comunicació dels cellers a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

Carles Mera i Ramon Francàs impartiran les classes els dies 5, 12, 19 i 26 de març

La consolidació de marca i el prestigi públic són molt importants en qualsevol empresa i en les del vi també. Els productes dels cellers i les activitats enoturístiques tenen un gran aparador que a més ofereix eines de gestió a través d’internet.

És per això que l’Escola d’Enoturisme dedicarà quatre sessions dirigides a les persones que s’ocupen de la promoció de la marca i del màrqueting del seu negoci enoturístic, a la gestió i millora de la reputació de plataformes de gestió i als mitjans de comunicació.

Carles Mera i Ramon Francàs impartiran les classes els dies 12, 19 i 26 de març i 2 d’abril de 9.30h a les 13.30h a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a Vilafranca del Penedès. Aquesta formació és totalment subvencionada i està adreçada prioritàriament a persones treballadores ocupades, tot i que també hi ha un percentatge de places per admetre persones desocupades.

Les inscripcions es poden fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari